Kapcsolat
E-mail
Linkcsere
RólunkSzolgáltatásokSzolgáltatásokÁrainkPartnereinkLinkek

Linkcsere

 

MOHE - www.mohe.hu

MOHE - www.mohe.hu

A Magyarországi Otthonápolási és Hospice Egyesület célja, hogy az egészségügyi ellátó rendszer legfiatalabb tagjaként összefogja az otthoni szakápolást, végző szolgáltatókat és képviselje az érdekeiket, továbbképzéseket szervezzen a tagjaiknak.

MESZK - www.meszk.hu

MESZK - www.meszk.hu

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara képviseli és védi a szakdolgozók jogait a szakdolgozói hivatásgyakorlásával kapcsolatos ügyekben, valamint képviseli a szakdolgozói kart a hazai és nemzetközi szervezetekben. A köztestület legfontosabb célja, hogy szakmai és etikai támogatást nyújtson a folyamatosan önállóvá váló szakterületek dolgozóinak.

OEP - Országos Egészség Pénztár

OEP - Országos Egészség Pénztár

Az oep.hu naprakész, hasznos információk közreadásával igyekszik átfogó tájékoztatással szolgálni mind a lakosság, mind pedig az egészségügyi szolgáltatók felé, információt, segítséget adni a felmerült problémák megoldásához.

ÁNTSZ

ÁNTSZ

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálatról tudhat meg sok hasznos információt, a Szolgálat hivatalos portálján.

Betegápolás.lap.hu

Betegápolás.lap.hu

A téma kategórizált linkgyűjteménye, hogy mindenkit megtaláljon aki ehhez a témához kapcsolódik.

Egészségügyi Minisztérium

Az EÜM weboldalán megtalálhatók azok az általános információk, amelyek betekintést engednek a tárca régmúltjába, jelenlegi kormányzati funkcióiba (miniszteri statútum), szervezeti struktúrájába (felépítés, SZMSZ), a miniszter felügyele alá tartozó intézmények körébe, valamint a tárca munkáját segítő szakmai bizottságok munkájába.

 

Copyright
OldaltérképElérhetőségek E-mail
 
Vissza a főoldalra
Vissza a főoldalra