Kapcsolat
E-mail
Linkcsere
RólunkSzolgáltatásokSzolgáltatásokÁrainkPartnereinkLinkek
Vissza a bemutatkozó oldalraMinőség irányítási rendszer
Társaságunk célja Munkatársaink Cégadatok
Elérhetőség
MInőségbiztosítás

 

A "ZSU-DUÓ" Egészségügyi Szolgáltató Bt. a MOHE tagjaként, és a MOHE-val együttműködve, és abból kiindulva, hogy minőségirányítási rendszer bevezetésével előnyöket akar elérni tevékenységeinek eredményessége, vevői és ügyfelei megelégedettsége, és a szervezet iránti bizalom erősítése terén, kialakította minőségpolitikáját. Ez a Minőségirányítási Kézikönyv tartalmazza a MOHE tagjaként a "ZSU-DUÓ" Egészségügyi Szolgáltató Bt. minőségirányítási stratégiáját és feladatait az MSZ EN ISO 9001:2001 "Minőségirányítási rendszerek. Követelmények" c. szabvány követelményeihez kapcsolódóan.

A Minőségirányítási Kézikönyv egyrészt utasításként, másrészt érvényes dokumentumként minden szervezeti egység vezetőjének rendelkezésére áll. Az abban foglaltak ismerete és betartása a MOHE tagjaként a "ZSU-DUÓ" Egészségügyi Szolgáltató Bt. egész területére, minden vezetőjére és munkatársára nézve kötelező érvényű. A MOHE tagjaként a "ZSU-DUÓ" Egészségügyi Szolgáltató Bt. tevékenységének eredményessége hosszú távon csak úgy biztosítható, ha szolgáltatásainak színvonala a nemzetközi és a hazai piac mindenkori igényeihez igazodik. Mivel szervezetünk hírnevének, piaci pozícióinak erősítését a betegek igényeinek megfelelő minőség, valamint a hatékony minőségirányítás garantálja, kiemelt fontosságot tulajdonítanak mindazon tevékenységeknek, amelyek a minőség állandó javítása révén fokozzák szervezetünk teljesítőképességét. Minőségirányítási rendszerünket úgy működtetjük, hogy az feleljen meg a hazai és a nemzetközi szabványok előírásainak, biztosítsa a minőségcélok megvalósítását, a szervezet működésének eredményességét, a dolgozók megelégedettségét.

A MOHE tagjaként a "ZSU-DUÓ" Egészségügyi Szolgáltató Bt. vezetése nyitott minden kezdeményezésre, amely a tevékenységének javítását, a minőségirányítási rendszer fejlődését szolgálja. Minőségpolitikánk és minőségcéljaink elérése érdekében a Minőségirányítási Kézikönyvet hatályba léptetem.


Pécs, 2005 .07.31.

 

Copyright
OldaltérképElérhetőségek E-mail
 
Vissza a főoldalra
Vissza a főoldalra