Kapcsolat
E-mail
Linkcsere
RólunkSzolgáltatásokSzolgáltatásokÁrainkPartnereinkLinkek
Vissza a bemutatkozó oldalraRólunk
Társaságunk célja Munkatársaink Cégadatok
Elérhetőség
MInőségbiztosítás

 

Későn ébredés

Életben a legnagyobb érték az egészség, amit gyakran megfogalmazunk, de akkor tudatosul, amikor elvesztettük. A betegség, a beteg embert kiszolgáltatottá, betegségében magányossá, önállóságának elvesztésével tehetetlenné, szorongóvá teszi.


Egyensúly
Egyensúly

Az ápolás segít mindazokak a feladatoknak az elvégzésében, amelyeket az egyén önmaga is megtenne, ha rendelkezne hozzá elég erővel, akarattal, tudással, mely az egészséghez, felépüléséhez, vagy a békés halálához járulna hozzá. Az emberközpontú ápolás az indivídumot állítja középpontba, az egyén igényei, szükségletei alapján, ugyanakkor kötelességünk, hogy ezeket az igényeket a mindenkori szakszerűségi követelményekkel összhangba hozzuk:

összhang

 

Célunknak tekintjük a tevékenységi körünkbe tartozó feladatok, hazai és nemzetközi minőségi követelményeket egyaránt kielégítő, magas színvonalú ellátását. Tevékenységünk jó minőségét hatékony módszerek alkalmazásával kívánjuk biztosítani. A szakápolási tevékenységünk minőségi követelményeinek érdekében elvárom szakembereinktől a szakadatlan megújulást, a töretlen szakmai fejlődést, a minőségi szemlélet, a minőség iránti elkötelezettség érvényesülését és a minőségi munkavégzést.

Copyright
OldaltérképElérhetőségek E-mail
 
Vissza a főoldalra
Vissza a főoldalra